La final de “Masterchef”, el més vist de dimecres

EL TALENT DE LA1 LIDERA EL PRIME TIME AMB UNA DE LES SEVES MILLORS MARQUES DE TOTA LA TEMPORADA. TELECINCO, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CASA NOSTRA.

quinatele.com

La final de “Masterchef” va ser l’espai més vist del dia.

La final de “Masterchef” va ser l’espai més vist del dia i de la franja del prime time amb un espectacular 24,6% de quota de pantalla i 493.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, el talent de La1 no va tenir cap problema per superar la resta d’opcions de la nit. Telecinco va situar en segon lloc la pel·lícula “Los Descendientes” amb 387.000 espectadors i un 16,8% de share. El film protagonitzat per George Clooney va superar un altra proposta fílmica, en aquest cas la de TV3. “La nostra” va emetre “Barcelona, nit d’estiu”, però el film va quedar lluny de les dues primeres posicions: 8,4% de share i 225.000 seguidors. De fet, si tenim en compte la quota de pantalla, Antena3 va superar la proposta de TV3 amb “Abismo en el mar del norte”, film que va assolir un 9,8% de quota i 189.000 espectadors. La sèrie “Elementary” a Cuatro tanca les opcions més seguides del prime time amb un 6% de share i 166.000 espectadors. Cal destacar la bona acceptació de la ficció “El secreto dePuente Viejo” a Antena3 a la tarda, assolint un excel·lent 20,3% de quota de pantalla i 289.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 23 DE JULIOL:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de La1. Cal destacar la dada de TV3, per darrere de la pública estatal i de les dues privades. Cuatro i La Sexta a una dècima de distància. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 

 • Telecinco: 13,3%
 • Antena 3: 10,9%
 • La 1: 10,8%
 • TV3: 9,9%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 6%
 • Neox: 4,3%
 • FDF: 3,3%
 • Divinity: 3,1%
 • 8tv: 2,2%

 

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

 • Telecinco: 13,6%
 • TV3: 12,1%
 • Antena3: 11,7%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 3,2%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: