Antena3 torna a liderar el prime time de dimarts

LA SÈRIE “LA CÚPULA” A ANTENA3 VA SER EL MÉS VIST DE LA FRANJA DEL PRIME TIME DE DIMARTS. ANTENA3, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA.

quinatele.com

“La cúpula” va tornar a ser líder del prime time.

Tot i assolir la pitjor marca de la temporada, la sèrie “La cúpula” d’Antena3 va ser l’espai més vist de la franja del prime time d’ahir dimarts amb 337.000 espectadors de mitjana i una quota del 12,5%. Abans però, la cadena d’Atresmedia ja havia aconseguit el lideratge de l’acces prime time amb “El Hormiguero 3.0 Stars”, un recull dels millors moments de la temporada amb les estrelles que visiten el programa. L’espai produït per “7 y acción” va aconseguir 345.000 espectadors de mitjana i uun 12,7% de share. Per la seva banda, Telecinco va aconseguir la segona plaça de la nit amb el talk-show “Hay una cosa que te quiero decir”. El programa de Mediaset va assolir 221.000 seguidors de mitjana i un 14,8% de quota de pantalla durant les més de dues hores d’emissió. Per darrere, TV3 no va poder passar dels 247.000 espectadors i un 8,9% de share amb la reposició de la pel·lícula de Kilian Jornet, “Deixa’m viure”. Seguidament, entre les opcions de la nit destaca “Comando actualidad, comando al sol” a La1. El programa de reportatges va registrar un 7% de quota i 193.000 espectadors. Finalment, l’espai més vist del dia va ser el “TN migdia”, amb 536.000 espectadors i un 27,3% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 29 DE JULIOL:

Antena3 va ser l’espai més vist del dia per davant de Telecinco i de TV3, ahir tercera. La1 a molta distància i amenaçada per Cuatro i La Sexta. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia. Cal destacar la discreta dada de 8tv, per darrere de les temàtiques.

 • Antena 3: 12,9%
 • Telecinco: 11,6%
 • TV3: 11,1%
 • La1: 5,6%
 • Cuatro: 5,4%
 • La Sexta: 5,4%
 • Divinity: 4,8%
 • FdF: 4%
 • Neox: 3,6%
 • 8tv: 2,1%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

A pocs dies per tancar el mes, Telecinco continua liderant amb un punt de distància d’Antena3 i de TV3, actualment empatades. La1 per damunt de Cuatro i de La Sexta.

 • Telecinco: 12,9%
 • Antena3: 11,9%
 • TV3: 11,9%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 5,7%
 • 8tv: 3%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: