Telecinco, líder del prime time de dimecres

TELECINCO S’IMPOSA A LA RESTA DE CADENES AL PRIME TIME DE DIMECRES I S’ACOSTA AL LIDERATGE MENSUAL DE JULIOL.

quinatele.com

Telecinco va ser la cadena més vista de dimecres a casa nostra.

Telecinco va ser la cadena més vista d’ahir al vespre gràcies a les bones dades que va aconseguir l’emissió de la pel·lícula “La niñera mágica”. El film protagonitzat per Emma Thompson va assolir 367.000 espectadors de mitjana i un 17,1% de quota de pantalla, imposant-se a una altra pel·lícula, en aquest cas la de La1, “Lo que la verdad esconde”. El film de la pública estatal també va assolir un dels primers llocs de la nit amb un 12% de share i 260.000 seguidors. Per la seva banda, Antena3 va oferir l’estrena de la nova temporada de “Vikingos” davant de 254.000 espectadors i un 10,7% de quota de pantalla. El duel de sèries entre La Sexta i Cuatro s’el va emportar el canal de Mediaset gràcies a un nou capítol d’“Elementary”. La ficció nord-americana va assolir un 6,7% de share i 156.000 espectadors. Cal destacar la discreta dada de TV3 ahir amb l’emissió de la pel·lícula “Oblida’t de mi”. El film protagonitzat per Jim Carrey només va poder aplegar 142.000 espectadors i un 6,1% de share. Finalment, l’espai més vist del dia va ser el “TN migdia”. L’informatiu de TV3 va assolir un 25,1% de quota de pantalla i 512.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 30 DE JULIOL:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de TV3. La1 per davant de Cuatro i de La Sexta, ahir separades per només una dècima de diferència. 8tv s’enfonsa amb la programació estiuenca.

 • Telecinco: 12,5%
 • Antena3: 12,1%
 • TV3: 10,6%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6,6%
 • La Sexta: 6,5%
 • 8tv: 1,8%

AUDIÈNCIES JULIOL (provisionals):

Telecinco serà la cadena més vista a Catalunya per segon mes consecutiu. TV3 perd la segona plaça en favor d’Antena3. La1 per davant de Cuatro i La Sexta. 8tv amb una mitjana inferior a l’habitual.

 • Telecinco: 12,9%
 • Antena3: 11,9%
 • TV3: 11,8%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,8%
 • 8tv: 3%

 

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: