Telecinco, líder a Catalunya per segon mes consecutiu

 

LA CADENA DE MEDIASET VA SER LA MÉS VIST DE DIJOUS, I S’IMPOSA AL GLOBAL DEL MES DE JULIOL.

quinatele.com

La sèrie d’Antena3 “Rehenes” va ser l’espai més vist del prime time de dijous.

Prime time repartit el d’ahir dijous. Antena3 va ser la cadena més vista amb la sèrie “Rehenes”. La ficció va assolir un 11,5% de quota de pantalla i 233.000 espectadors mitjana. Atresmedia però, també va destacar a la franja amb la docu-sèrie de La Sexta “Policías en acción”. El programa produït per New Atlantis va reunir 182.000 seguidors i un 7,4% de la quota de pantalla, imposant-se per la mínima a l’opció de La1, “Los Mosqueteros”. L’estrena d’aquesta ficció, va aconseguir 180.000 espectadors i un 7,3% de share. Abans però, cal destacar també, la bona acceptació del magazine social “Cazamariposas XXL” a Telecinco amb un 9,9% de share i 240.000 espectadors. Finalment, un dia més, TV3 s’enfonsa al prime time estiuenc sense una proposta contundent. “El Gran Dictat” d’ahir no va passar del 6,6% de quota de pantalla i els 158.000 espectadors, i va quedar per darrere de la proposta del canal temàtic Divinity “El cuerpo del delito”, amb un 6,9% de share i 167.000 espectadors. Un dia més, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a casa nostra.

AUDIÈNCIES 31 DE JULIOL:

 • Telecinco: 12,4%
 • Antena3: 11,9%
 • TV3: 10,7%
 • LaSexta: 7,2%
 • Cuatro: 6,1%
 • La1: 5,7%
 • La2: 3,3%
 • 8tv: 2,1%

AUDIÈNCIES JULIOL:

quinatele.com

Telecinco ha tornat a ser la cadena més vista a Catalunya per segon mes consecutiu.

Per segon mes consecutiu, Telecinco ha estat la cadena més vista a Catalunya,  gràcies a les bones dades que ha aconseguit amb el Mundial de Futbol i de la poca competència que ha tingut amb la resta de propostes estiuenques. Finalment, Antena3 s’ha imposat a “la nostra” per una dècima i ha guanyat la segona posició del podi. La1 per davant de Cuatro (a menys d’un punt de distància de la pública estatal), i La Sexta. 8tv amb unes dades poc habituals, per sota dels tres punts de share.

 • Telecinco: 12,9%
 • Antena3: 11,9%
 • TV3: 11,8%
 • La1: 7%
 • Cuatro: 6,2%
 • La Sexta: 5,8%
 • 8tv: 2,9%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

One thought on “Telecinco, líder a Catalunya per segon mes consecutiu

 1. martí ha dit:

  D’on treieu la font? Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: