TV3 s’enfonsa a l’agost

LA PÚBLICA CATALANA TANCA EL MES D’AGOST AMB EL SEU MÍNIM HISTÒRIC.

quinatele.com

TV3 ha registrat la seva pitjor dada de la història aquest agost

L’estiu no li ha anat bé a TV3. La pública catalana ha registrat el seu mínim històric, un 10,2% de quota de pantalla, i ha vist com la seva programació estival no podia enfrontar-se amb les altres propostes estatals. A més, “la nostra” encadena tres mesos consecutius sense liderar a Catalunya quedant en tercer lloc per darrere de Telecinco o d’Antena3. Pel que fa a aquest mes d’agost, Antena3 ha estat la cadena més vista a casa nostra amb un 12,7% de quota de pantalla i Telecinco s’ha conformat amb la segona posició amb un 11,1%.

Aquesta tendència però, no ha estat cosa d’un mes, i com diem, el passat mes de juliol TV3 ja no va poder plantar cara a la resta d’opcions estatals. La pública catalana va assolir un 11,8% de share, a una dècima d’Antena3 i a un punt de Telecinco. Tot i aquestes dades, hem de veure però, quina és la tendència aquest mes de setembre que comencem, quan TV3 hauria de tornar a liderar amb contundència gràcies a la seva programació habitual. Finalment, cal destacar també la pobra dada de 8tv. La “privada de Catalunya” també ha trobat a faltar els seus programes capdals i només ha pogut assolir un 2,3% de quota de pantalla

AUDIÈNCIES AGOST:

  • Antena3: 12,7%
  • Telecinco: 11,1%
  • TV3: 10,2%
  • La1: 7,4%
  • Cuatro: 6,5%
  • La Sexta: 5,8%
  • 8tv: 2,3%

 

One thought on “TV3 s’enfonsa a l’agost

  1. Arnau ha dit:

    Això és culpa d’una programació i uns directius pèssims. No es pot passar tot l’estiu de rendes. S’ha d’apostar per les versions estiuenques d”’Els Matins” i ”Divendres”. Plats Bruts ja està molt desgastat. La televisió nacional de Catalunya no pot caure a aquests índex d’audiència. Esperararem amb atenció la nova temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: