Antena3 i TV3 empaten a l’inici de setembre

LA CADENA D’ATRESMEDIA I TV3 EMPATEN EL PRIMER DIA DE SETEMBRE

quinatele.com

La sèrie “la Riera” va tornar ahir amb força a TV3.

Antena3 i TV3 van ser ahir les dues cadenes més vistes del dia. Tot i que la pública encara no ofereix la seva programació habitual al prime time, es va imposar a la franja del matí i a la sobretaula, on “Els matins” i “La Riera” tornen a les seves emissions. Precisament, la sèrie de TV3 va ser un dels espais més vistos del dia amb 422.000 espectadors de mitjana i un espectacular 20,3% de quota de pantalla, tornant a assolir els seus resultats habituals. Al prime time però, Antena3 va ser l’opció més seguida gràcies a la pel·lícula “Sin salida”. El film emès per Atresmedia va aconseguir un meritori 18,5% de share i 447.000 seguidors de mitjana. Cal destacar també la bona acollida del partit del Mundial de Bàsket entre Espanya i el Brasil. La selecció dirigida per Orenga va reunir 344.000 seguidors i un 12% de la quota de pantalla a Cuatro. Entre les altres opcions del prime time hi trobem la repetició de la sèrie “El Chiringuito de Pepe” a Telecinco amb 245.000 espectadors i un 10,8% de share i la pel·lícula de La Sexta “Eraser”, amb 242.000 seguidors i un 9,7%. Per la seva banda, TV3 confirma que encara no té la programació setmanal habitual i els tres capítols de “Amb C majúscula” no van arribar a les dues xifres:  254.000 (8,8%), 239.000 (8,1%) y 204.000 espectadors (7,5%).

AUDIÈNCIES 1 DE SETEMBRE:

Cal destacar la bona dada de La Sexta, imposant-se a Cuatro i a La1. Igualment, 8tv va tornar amb la seva programació habitual i va assolir un bon 5% de share. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 12,1%
 • Antena 3: 12,1%
 • Telecinco: 11,2%
 • La Sexta: 6,6%
 • Cuatro: 6,3%
 • La 1: 6%
 • 8TV: 5%
 • FDF: 3,9%
 • Divinity: 3,2%
Etiquetat , , , , ,

One thought on “Antena3 i TV3 empaten a l’inici de setembre

 1. Jordi ha dit:

  Quina audiència van tenir els programes de daytime dew tv3 ? els matins, divendres i el gran dictat? i en el cas de 8tv, arucitys i 8aldia?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: