TV3, la cadena més vista de dimecres

LA PÚBLICA CATALANA TANCA EL DIA COM LA CADENA MÉS VISTA. TELECINCO A UNA DÈCIMA DE DISTÀNCIA.

quinatele.com

La selecció espanyola de bàsket va guanyar amb solvència a França.

TV3 va tornar a assolir el lideratge televisiu diari a casa nostra gràcies a les bones dades que van aconseguir els seus programes capdals. Els “TN” van ser la referència informativa gràcies els 491.000 espectadors que va reunir al migdia i els 454.000 al vespre. Tot i això, a la franja del prime time, “la nostra” es va haver de conformar amb la segona posició de la nit amb la pel·lícula “Mai és tard per enamorar-se”. El film que va oferir la pública catalana va assolir un 11,9% de quota de pantalla i 325.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, la primera posició va recaure a Cuatro. La cadena del grup Mediaset va oferir el partit del Mundial de bàsket entre les selecciones espanyola i francesa. Els jugadors dirigits per Orenga van guanyar a l’equip francès davant de 401.000 seguidors amb un 14,8% de quota de pantalla. Finalment, entre les altres opcions de la nit destaquen el film de Telecinco “Ice Age 3” amb un 12,5% de share i 301.000 espectadors i el d’Antena3, “El diario de Noa” amb 275.000 espectadors i un 13,2% de quota de pantalla ( amb menys espectadors i una major quota de pantalla com a conseqüència d’un major temps d’emissió).

AUDIÈNCIES 3 DE SETEMBRE:

Com hem dit, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. Cal destacar la bona dada de Cuatro gràcies al prime time. A dues dècimes de la cadena de Mediaset hi trobem La Sexta. La1, en caiguda lliure amb una de les seves pitjors dades de la història a Catalunya. Neox va ser la cadena temàtica més vista del dia per davant de FDF. 8tv no va poder arribar al 4% de share.

  • TV3: 12,7%
  • Telecinco: 12,6%
  • Antena 3: 10,2%
  • Cuatro: 6,6%
  • La Sexta: 6,4%
  • La 1: 5,4%
  • Neox: 4%
  • FDF: 3,8%
  • 8TV: 3,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: