Telecinco, la cadena més vista de dijous a Catalunya

LA CADENA DE MEDIASET VA LIDERAR PER LA MÍNIMA EL PRIME TIME GRÀCIES AL PARTIT AMISTÓS ENTRE FRANÇA I ESPANYA.

quinatele.com

El partit entre França i Espanya va destacar al prime time de dijous.

Telecinco va tornar a ser la cadena més vista del dia a Catalunya. El canal de Mediaset va assolir el lideratge del prime time pel que fa a espectadors acumulats gràcies al partit entre França i Espanya. L’enfrontament va aconseguir 398.000 espectadors de mitjana i un 15,1% de quota de pantalla. Seguidament, Antena3 va ser la segona opció de la nit amb la pel·lícula “Querido John”. El film, tot i aconseguir menys espectadors que el futbol (356.000), va registrar una millor quota de pantalla amb un 15,8%. Al prime time també va destacar una altra oferta esportiva, en aquest cas el partit del Mundial de bàsquet entre Espanya i Sèrbia a Cuatro. Mediaset també va situar al podi de la nit la seva segona cadena amb un 11,1% de share i 309.000 seguidors. Entre les altres opcions de la nit hi trobem el docu-reality de La Sexta, “Policías en acción” amb 287.000 espectadors i un 10,2%. Per la seva banda, TV3 va tornar a enfonsar-se al prime time intersetmanal a l’espera de la seva programació habitual. “El Gran Gran Dictat” només va poder registrar un discret 7,4% de quota de pantalla i 205.000 espectadors. A les altres franges del dia ens hem de fer ressó de la bona dada que va assolir ahir “8 al dia amb Josep Cuní”. L’espai de 8tv va aconseguir un bon 8,7% de quota de pantalla i 182.000 espectadors de mitjana. Finalment, cal destacar el 20,7% de share i els 392.000 espectadors que va reunir ahir “La Riera”. El “TN migdia” va ser l’espai més vist del dia amb un 25,8% de quota de pantalla i 503.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 4 DE SETEMBRE:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de TV3. La Sexta s’imposa a Cuatro i a La1 que segueix en caiguda lliure a casa nostra. 8tv amb una bona dada.

 • Telecinco: 12,7%
 • Antena3: 12,1%
 • TV3: 11,9%
 • La Sexta: 7%
 • Cuatro: 6,7%
 • La1: 6,4%
 • 8tv: 4,3

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

TV3 segueix liderant per la mínima a casa nostra. Telecinco a una dècima i per davant d’Antena3. La Sexta s’imposa a Cuatro i La1. El canal estatal segueix amb uns resultats mínims. 8tv per sobre de la seva mitjana.

 • TV3: 12,3%
 • Telecinco: 12,2%
 • Antena3: 11,2%
 • La Sexta: 7%
 • Cuatro: 6,4%
 • La1: 5,9%
 • 8tv: 4,6%

 

Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: