TV3 s’emporta el prime time de diumenge

ANTENA3, LA CADENA MÉS VISTA DEL DIA A CATALUNYA PER DAVANT DE LA PÚBLICA CATALANA.

quinatele.com

El “30 minuts” d’ahir dedicat a la possible independència d’Escòcia va liderar el prime time de diuemenge

TV3 va tornar a liderar amb solvència el prime time d’un diumenge gràcies a la gradual emissió de la seva programació habitual. “La nostra” va oferir el primer “30 minuts” de la temporada, ahir dedicat a la possible independència d’Escòcia. El reportatge titulat “Good Bye Scotland” va assolir un bon 18,5% de quota de pantalla i 509.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, el lideratge de la nit va continuar a mans de TV3 amb una reemissió de “El Foraster”. L’espai produït per Brutal Media va aconseguir amb la repetició d’ahir 473.000 seguidors i un 16,8% de share. L’alternativa de la franja del prime time la trobem a Telecinco amb la pel·lícula “El vuelo”. El film va aconseguir un meritori 15,3% de quota i 373.000 espectadors, imposant-se a la proposta fílmica d’Antena3, “Sexo en NY 2” amb 312.000 espectadors i un 13% de share. Pel que fa a les propostes esportives de diumenge, cal destacar la bona dada que va assolir TV3 amb la retransmissió del GP d’Itàlia de F1 amb un 22,8% de quota de pantalla i 379.000 aficionats, imposant-se a Antena3, cadena que només va poder reunir 216.000 seguidors i un 13% de share. Finalment, l’espai més vist del dia va ser el “TN vespre” de TV3. L’informatiu català va assolir un excel·lent 23,4% de quota de pantalla i 569.000 espectadors de mitjana. Tot i aquestes dades, Antena3 va ser la cadena més vista al global del dia.

AUDIÈNCIES 7 DE SETEMBRE:

 • Antena3: 13,4%
 • TV3: 11,2%
 • Telecinco: 9,2%
 • La1: 8,5%
 • Cuatro: 5,5%
 • La Sexta: 4,6%
 • 8TV: 2,7%

AUDIÈNCIES SETEMEBRE (provisionals):

TV3 i Antena3 empaten al capdavant de les cadenes més vistes del que portem de mes. Telecinco en tercer lloc a poca distància. Igualment, Cuatro i La Sexta empaten per darrere de La1. 8tv amb bones dades.

 • TV3: 11,8%
 • Antena3: 11,8%
 • Telecinco: 11,4%
 • La1: 6,8%
 • Cuatro: 6,4%
 • La Sexta: 6,4%
 • 8TV: 4%

 

Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: