“La Roja” s’imposa en una nit d’estrenes televisives

EL FUTBOL VA IMPOSAR-SE A LES ESTRENES TELEVISIVES DE BONA PART DE LES CADENES.

quinatele.com

L’Espanya-Macedònia va se el més vist del prime time de dilluns.

El partit de la selecció espanyola contra la de Macedònia va ser el més seguit del prime time d’ahir dilluns. Els jugadors de Del Bosque van iniciar el seu camí cap a l’Europcopa de l’any 2016 imposant-se a Macedònia davant de 552.000 espectadors de mitjana i un 21,7% de quota de pantalla. El futbol doncs, va marcar la franja del prime time, on hi destaquen les estrenes de bona part de les cadenes. En primer lloc, Telecinco va aguantar l’embranzida futbolística amb l’estrena de la nova temporada de la sèrie “El Chiringuito de Pepe”. La ficció liderada per Santi Millán va assolir un 14,6% de share i 395.000 espectadors, lluny de les dades que va aconseguir la temporada anterior però que de ben segur recuperarà a les properes setmanes. Seguidament, TV3 va estrenar la sèrie nord-americana “John Adams”, ficció que va reunir 331.000 catalans i un 11,3% de la quota de pantalla. Per la seva banda, La Sexta va estrenar la sèrie “Gomorra” davant de 312.000 espectadors i un 10,9% de quota i es va imposar a La1. La pública estatal també va afegir-se a les estrenes de la nit un cop acabat el futbol i va oferir la nova temporada de la sèrie “Isabel”. La ficció de l’ens públic va assolir un 10,4% de share i 279.000 espectadors. La gran derrotada de la nit va ser, sense cap mena de dubte, Antena3 amb “Top Chef”. El reality de cuina només va pdoer aplegar un 11,1% de la quota de pantalla i 277.000 espectadors. A l’acces cal afegir el registre de “8 al dia”. L’espai informatiu de “la privada de Catalunya” va assolir ahir 143.000 espectadors i un 7,3% de share.

Cal destacar també es bones dades de “La Riera”. La ficció catalana s’imposa amb contundència a les sobretaules i ahir no va ser una excepció: 419.000 espectadors i un 21,9% de quota de pantalla. Finalment, el “TN migdia” va ser l’espai més vist del dia a Catalunya amb 556.000 espectadors i un 25,8% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 8 DE SETEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i de La1. Gràcies a les bones dades del futbol, l’ens públic va tancar el dia per davant de la cadena d’Atresmedia. La Sexta amb una molt bona dada per davant de Cuatro i de 8tv.

 • TV3: 13,4%
 • Telecinco: 11,6%
 • La1: 10,6%
 • Antena3: 10%
 • La Sexta: 7,2%
 • Cuatro: 6,3%
 • 8tv: 4,6%

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

 • TV3: 12%
 • Antena3: 11,6%
 • Telecinco: 11,4%
 • La1: 7,2%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 6,4%
 • 8tv: 4,1%

 

Etiquetat , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: