Telecinco torna a liderar el prime time català

LA CADENA DE MEDIASET VA ESTRENAR AMB ÈXIT EL “TALENT” INFANTIL “PEQUEÑOS GIGANTES”.

quinatele.com

El “talent” de Telecinco va ser el més destacat de la nit de dimarts.

Molt bona dada ahir per l’estrena de Telecinco “Pequeños gigantes”. El “talent” de Mediaset va assolir el lideratge televisiu del prime time català amb un contundent 21,1% de quota de pantalla i 463.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 va tornar a perdre embranzida en aquesta franja amb l’estrena de la nova temporada del “Sense ficció”. L’espai de documentals de la pública catalana va oferir una peça titulada “L’estelada de Verdun” amb un seguiment de l’11% de share i 330.000 espectadors de mitjana. Amb uns registres molt similars, La Sexta va quedar en tercer lloc, superant fins i tot en quota de pantalla a TV3 (11,7%) però no amb espectadors (311.000) amb la pel·lícula “12 trampas”. Seguidament hi trobem a Antena3 amb un nou capítol de “Vive cantando”. La sèrie d’Atresmedia va assolir ahir un discret 7,8% de share i 206.000 espectadors. Finalment, tanca les opcions més vistes de la nit el telefilm català “Descalzo sobre la tierra roja” a La1 amb 6,3% de quota de pantalla i 184.000 espectadors.

Entre les novetats de la graella, cal destacar l’estrena del concurs “Boom” d’Antena3 a l’inici de la franja de l’acces prime time en substitució d’“Atrapa un millón” de Carlos Sobera. El nou espai d’Atresmedia conduït per Juanra Bonet va assolir un bon 15,7% de quota de pantalla i 293.000 espectadors. Per la seva banda, “La Riera” va tornar a monopolitzar la sobretaula catalana amb un espectacular 24,6% de quota de pantalla i 479.000 espectadors de mitjana. Finalment, cal dir que l’espai més vist del dia a casa nostra va ser novament, el “TN migdia” amb un 26,1% de quota de pantalla i 523.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 9 DE SETEMBRE:

TV3 va tornar a liderar amb contundència per davant de Telecinco i d’Antena3 gràcies a les bones dades dels seus informatius i “La Riera”. La Sexta li va treure un punt de distància a La1, que segueix sense assolir bons resultats a Catalunya. 8tv a menys d’un punt de distància de Cuatro.

 • TV3: 13,7%
 • Telecinco: 12,7%
 • Antena3: 10,3%
 • La Sexta: 7%
 • La1: 6%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8tv: 4,6%

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

TV3 segueix liderant provisionalment el mes de setembre per davant dels dos grans grups privats de comunicació estatals. La1 s’imposa a La Sexta i Cuatro. 8tv per sobre dels quatre punts de share.

 • TV3: 12,2%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena3: 11,4%
 • La1: 7,1%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 6,3%
 • 8tv: 4,2%

 

Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: