TV3 oferirà més de 12 hores en directe en motiu de la Diada

UN ANY MÉS, LA CADENA PÚBLICA CATALANA SURT AL CARRER PER INFORMAR DE LA DIADA.

quinatele.com

Participants de la mobilització de l’any 2012 a la Via Laietana de Barcelona.

Una Diada més, Televisió de Catalunya oferirà més de 12 hores en directe per informar dels actes cívics i institucionals que s’han organitzat en motiu de la Diada d’enguany. “La nostra” començarà la seva programació especial oferint a les vuit del matí el concert “300 violoncels”, obra escrita pel músic Albert Guinovart i que se celebrarà a la plaça Comercial, davant del Born. Seguidament, TV3 oferirà, com cada any, la protocol·lària ofrena floral al monument a Rafael Casanova i just després, la cadena pública tornarà al Born per emetre una entrega especial de “Els matins” amb el seu equip habitual. Un cop acabat l’espai matinal, TV3 es mourà de localització i conectarà amb el “TN comarques” i el “TN migdia” des de la plaça de les Glòries, just el vèrtex de la V que demà inundarà la Diagonal i la Gran Via de la capital catalana. Com és habitual, Núria Solé i Carles Prats seran els conductors d’aquesta edició especial de l’informatiu fora del plató.

quinatele.com

Ramon Pellicer i Agnès Marquès seran els encarregats de presentar l’especial de la tarda en motiu de la Diada.

L’alteració de la programació serà més patent a la franja de la sobretaula, de la tarda i de l’acces prime time, ja que TV3 ha programat un programa “Especial Onze de Setembre” i que tindrà una durada de cinc hores. De les 16:00h fins a les 21:00h. Aquest especial, dirigit per Dani Bramon (l’editor habitual del “TN migdia”) i presentat per Ramon Pellicer i Agnès Marquès, serà l’encarregat de fer un exhaustiu seguiment  de la “Via Catalana 2014” i la realització de la gran V. Per fer-ho, també hi haurà dispositius d’informació als vèrtexs de la V i es comptarà amb imatges aèries des d’un helicòpter. A partir de les 21:00h, el “TN vespre”, conduït per Toni Cruanyes, farà un extens resum de la jornada connectant amb els punts d’interès de la capital catalana. Finalment, TV3 ja no es mourà dels estudis de Sant Joan Despí on es realitzarà una edició especial de “.CAT”, conduïda per Ariadna Oltra.

Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: