“El Chiringuito de Pepe” lidera el prime time de dilluns

 

TELECINCO TORNA A LIDERAR EL PRIME TIME DE DILLUNS AMB EL RETORN DE LA SÈRIE. TV3, LÍDER DEL GLOBAL DEL DIA.

chiringuito

“El Chiringuito de Pepe”, la sèrie liderada per Sant Millán, va tornar a ser el més vist de la franja del prime time de dilluns. La ficció va assolir ahir un excel·lent 17,9% de quota de pantalla i 487.000 espectadors de mitjana. Amb aquestes dades, Telecinco no va tenir cap problema alhora de liderar la franja per davant de la resta d’opcions. El segon lloc de la nit va recaure a Antena3 amb una nova edició de “Top Chef”. El reality de cuiners va assolir un bon 15,6% de quota de pantalla i 365.000 espectadors, apujant quatre punts respecte respecte la setmana passada. Per la seva banda, TV3 va oferir dos capítols de la sèrie “John Adams” amb uns resultats similars als de la setmana passada: 345.000 espectadors i un 11% de share al primer i 168.000 i un 7,4% al segon, quedant per davant de la sèrie “Isabel” de La1. La ficció de l’ens públic no aconsegueix unes bones dades a Catalunya i ahir no va passar del 8,3% de share i els 244.000 espectadors. Entre les altres opcions del dia cal destacar la bona acceptació de “La Riera”. La sèrie de TV3 segueix liderant les sobretaules catalanes amb un 23,2% de quota de pantalla i 487.000 espectadors de mitjana. A l’acces prime time, “8 al dia” va assolir un bon 8,2% de share i 190.000 espectadors. Finalment, l’espai més vist del dia va ser novament, el “TN migdia” amb 638.000 espectadors i un 29,4% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 15 DE SETEMBRE:

TV3 va tornar a ser la cadena més vista del dia a casa nostra per davant de Telecinco i d’Antena3. Cuatro es va imposar a La1. A poca distància hi trobem La Sexta. 8tv per sobre de la seva mitjana habitual.

 • TV3: 14,2%
 • Telecinco: 12,9%
 • Antena3: 12,6%
 • Cuatro: 6,6%
 • La1: 6,5%
 • La Sexta: 6,2%
 • 8tv: 4,2%

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

 • TV3: 13,3%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 11,3%
 • La1: 7%
 • La Sexta: 6,3%
 • Cuatro: 6,2%
 • 8tv: 4,1%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: