La victòria del Madrid a la Champions, lidera el prime time de dimarts

TELECINCO S’IMPOSA PER LA MÍNIMA A TV3 I ANTENA3 AL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

El partit Reial Madrid Basilea va ser el més vist del dia comptant l’audiència de TVE i TV3.

El partit de la Champions entre el Reial Madrid i el Basilea va ser el més vist de la franja del prime time d’ahir dimarts. L’enfrontament va reunir 475.000 espectadors i un 16,3% de quota de pantalla a La1, i 300.000 seguidors i un 10,3% de share a TV3. Si tenim en compte ambdues transmissions, el partit de futbol va assolir més del 26% de quota de pantalla i més de 700.000 espectadors a Catalunya. Un cop es va acabar el futbol, la pel·lícula de La Sexta “Colombiana” va agafar el lideratge de la la nit amb 402.000 espectadors i un bon 16,7% de share. L’estrena d“Hermanos” a Telecinco va assolir 270.000 espectadors i un 10,6% de quota, superant per poc a Antena3 amb “Vive Cantando” (236.000 espectadors i un 11,1% de share). Per la seva banda, TV3 va abaixar l’audiència precedent que havia aconseguit amb el futbol amb la gala “Catalunya aixeca el teló”. L’espai que obre la temporada teatral catalana només va poder aconseguir 199.000 espectadors i un discret 8% de quota de pantalla. Finalment, cal afegir que el “TN migdia” va ser novament, l’espai més vist del dia amb 528.000 espectadors i un 26,1% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 16 DE SETEMBRE:

Com hem dit anteriorment, Telecinco va ser la cadena més vista del dia a Catalunya. TV3 i Antena3 empatades a només una dècima. Gràcies al futbol, La1 es va imposar a La Sexta i a 8tv. La privada de Catalunya va tancar el dia per davant de Cuatro.

 • Telecinco: 11,7%
 • TV3: 11,6%
 • Antena3: 11,6%
 • La1: 8,1%
 • La Sexta: 7,6%
 • 8tv: 5,8%
 • Cuatro: 4,6%

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

TV3 continua liderant el mes de setembre per davant d’Antena3 i de Telecinco. La1 s’imposa a La Sexta i a Cuatro. 8tv millora la seva mitjana habitual.

 • TV3: 13,1%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 11,4%
 • La1: 7%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 6,1%
 • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: