TV3 arrasa al prime time de dimecres

EL PIROMUSICAL DE LA MERCÈ ASSOLEIX UNA ESPECTACULAR DADA I L’ESTRENA DE “300” TAMBÉ.

quinatele.com

El Piromusical va ser el més vist de dimecres.

TV3 va arrasar al prime time de dimecres amb l’emissió del Piromusical de la Mercè. L’espectacle de les fonts de Montjuïc va assolir un espectacular 26,3% de quota de pantalla i 870.000 espectadors de mitjana. Un cop acabada l’emissió, TV3 va estrenar amb èxit la sèrie històrica “300”. L’espai, conduït per Antoni Tortajada també va liderar la seva franja d’emissió amb un bon 20,3% de share i 618.000 seguidors de mitjana. Amb aquestes dades doncs, TV3 va liderar la franja de l’acces i del prime time amb solvència. Per la seva banda, el “talent” infantil “Pequeños gigantes” va haver de conformar-se amb la segona posició de la nit amb un 17,6% de quota de pantalla i 356.000 espectadors de mitjana, dades que hem de tenir en compte considerant l’extensa durada de l’espai (més de tres hores). Antena3 va situar en tercer lloc la sèrie “Broadchurch”. La ficcó nord-americana va abaixar els seus resultats respecte la setmana anterior i ahir va assolir un 9% de share i 236.000 espectadors. Entre les altres opcions de la nit, cal destacar la bona dada de “Carmina o Revienta” amb 175.000 espectadors i un 5,4% de share. La pel·lícula de Paco León emesa a La1 va superar en nombre d’espectadors a “Comando Actualidad” a La1 (172.000 i 5,8% de quota de pantalla). Finalment, un dia més, “La Riera” va regnar a la sobretaula catalana amb un 22,6% de quota de pantalla i 474.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 24 DE SETEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta es va imposar a La1 i a Cuatro. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual.

  • TV3: 14,7%
  • Telecinco: 13,1%
  • Antena3: 10,7%
  • La Sexta: 6,4%
  • La1: 5,6%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8tv: 4,5%

 

Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: