“EL CONVIDAT” torna dominant les nits de diumenge

 

EL VETERÀ PROGRAMA DE TV3 VA SER L’ESPAI MÉS VIST DEL PRIME TIME. TELECINCO, LÍDER DE LA JORNADA.

quinatele.com

Albert Om va tornar amb força a TV3 amb la darrera temporada de “El Convidat”.

L’estrena de “El Convidat” va ser el més destacat de la nit de diumenge. El veterà programa conduït per Albert Om va assolir un excel·lent 23,8% de quota de pantalla i 725.000 espectadors de mitjana amb la seva visita a Lluís Llach. Tot i aquestes dades, l’espai no va ser el més vist del dia, ja que el “TN vespre” va aconseguir 754.000 espectadors i la mateixa quota de pantalla. L’alternativa a “El Convidat” va ser “El objetivo de Ana Pastor” amb la seva entrevista a Artur Mas. El programa de La Sexta va reunir 635.000 espectadors i un 18,1% de share, superant a “Viajando con Chester”. El programa conduït per Risto Mejide, tot i millorar les dades de la temporada passada, va reunir 432.000 espectadors i un 13,2% de share. Per la seva banda, la pel·lícula “A todo gas 5” que va emetre La1 va aconseguir un bon 15,9% i 458.000 espectadors. Qui sembla que no assoleix els resultats esperats és “Gran Hermano”. El reality de Telecinco no va superar els 236.000 espectadors i un 11,3% de quota de pantalla. Cal destacar també la cursa del Mundial de MotoGP disputada al circuit de Motorland d’Aragó amb un excel·lent 34,7% de share i 700.000 seguidors de mitjana.

AUDIÈNCIES 28 DE SETEMBRE:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3. TV3 en tercer lloc. Bones dades de La1 i de Cuatro per damunt de la seva mitjana habitual. La2 va superar a 8tv.

 • Telecinco: 11,6%
 • Antena3: 11,3%
 • TV3: 10,3%
 • La1: 9,1%
 • Cuatro: 8,6%
 • La Sexta: 5,6%
 • La2: 2,8%
 • 8tv: 1,5%

AUDIÈNCIES SETEMBRE (provisionals):

TV3 recuperarà el lideratge que ha perdut els darrers dos mesos a Catalunya. Antena3, de moment, per davant de Telecinco. La1 s’imposa a Cuatro i a La Sexta. 8tv amb bones dades malgrat les del cap de setmana.

 • TV3: 13%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 11,7%
 • La1: 6,8%
 • Cuatro: 6,3%
 • La Sexta: 6,3%
 • 8tv: 4,2%

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: