La derrota del Barça supera el milió d’espectadors

ENTRE LES TRANSMISSIONS DE TV3 I TVE, EL PARTIT VA VOREJAR ELS DOS MILIONS DE SEGUIDORS.

quinatele.com

La derrota del Barça va ser el més vist del dia a Catalunya.

Un dia més, el futbol de la Champions va ser el més vist del dia a Catalunya. La derrota del Barça al camp del Paris St.Germain va aconseguir 1.170.000 espectadors i un 33,3% de la quota de pantalla a TV3. Igualment, La1 també va oferir el partit amb 528.000 espectadors i un 15% de la quota de pantalla. Un cop acabat el partit, La Sexta va assolir el lideratge de la segona part del prime time amb l’emissió de la pel·lícula “Misión Imposible III”. El film d’acció va reunir 352.000 espectadors i un 15,4% de quota de pantalla. Entre les altres opcions de la nit, destaca la sèrie de Telecinco “Hermanos” amb 231.000 seguidors i un 9,6% de share. “La Riera” un dia més, va ser l’espai més vist de la sobretaula catalana amb un 22,1% de quota de pantalla i 437.000 espectadors de mitjana. TV3 va ser la cadena més vista del dia i va tancar un bon més. “La nostra” ha recuperat el lideratge televisiu a Catalunya.

AUDIÈNCIES 30 DE SETEMBRE:

  • TV3: 18,8%
  • Telecinco: 10,8%
  • Antena3: 9,3%
  • La1: 7,9%
  • La Sexta: 7,8%
  • Cuatro: 4,8%
  • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: