TV3 recupera el lideratge televisiu a Catalunya

“LA NOSTRA” RECUPERA EL LIDERATGE TELEVISIU A CASA NOSTRA DESPRÉS DE 3 MESOS SENSE FER-HO.

quinatele.com

TV3 ha recuperat el lideratge televisiu a Catalunya.

TV3 torna a ser líder a Catalunya després de la davallada que va patir a l’estiu. Després de tres mesos (juny, juliol i agost) en que s’ha vist superada per Telecinco, la televisió pública catalana ha recuperat el lideratge gràcies a les dades que ha aconsguit aquest mes de setembre. “La nostra” ha assolit un excel·lent 13,3% de quota de pantalla i s’ha imposat a Antena3 i a Telecinco. Això es deu al fet del retorn de la seva programació habituals i de programes capdals com són el “Polònia” o “El Convidat”. Per la seva banda, les dues cadenes dels dos grans grups estatals de comunicació han quedat separades per només una dècima; Antena3 ha aconseguit un 11,8% i Telecinco un 11,7% de share. Per la seva banda, La1 tanca el mes en quarta posició (6,9%), imposant-se a La Sexta i a Cuatro. Finalment, 8tv assoleix un molt bona dada (4,2%) i recupera alguns punts d’audiència respecte el mes d’agost on va caure a mínims quasi històrics.

AUDIÈNCIES SETEMBRE:

  • TV3: 13,3%
  • Antena3: 11,8%
  • Telecinco: 11,7%
  • La1: 6,9%
  • La Sexta: 6,3%
  • Cuatro: 6,2%
  • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: