Telecinco comença octubre superant a TV3

UN DIA DESPRÉS D’IMPOSAR-SE AL GLOBAL DEL MES DE SETEMBRE, TV3 TORNA A PERDRE DAVANT TELECINCO.

quinatele.com

“Pequeños gigantes” va tornar a ser l’espai més vist del prime time d’ahir dimecres.

Telecinco va superar ahir dimecres a TV3. Tot i que “la nostra” s’ha imposat al global del mes de setembre, va veure ahir com la cadena de Mediaset tornava a superar-la per només una dècima. Pel que fa al prime time, Telecinco va assolir el lideratge de la franja amb una nova edició del talent infantil “Pequeños Gigantes”. L’espai va reunir 385.000 espectadors de mitjana i un contundent 20,6% de quota de pantalla, guanyant tres punts respecte la setmana anterior. Per la seva banda, TV3 va oferir el segon capítol de la sèrie històrica “300”. El programa liderat pel periodista Antoni Tortajada va quedar per darrere de la proposta de Telecinco amb un 16,7% de share però amb més espectadors de mitjana: 540.000 espectadors. Aquestes dades tenen l’explicació en la menor durada de l’espai de TV3. Posteriorment, “la nostra” va abaixar aquestes dades fins els 254.000 espectadors i el 8,9% de quota de pantalla amb un nou capítol de l’“APM?”. A l’espai de zapping no li escau el canvi d’horari. Cal destacar la dada curiosa de la franja: La Sexta (“Bones”), es va imposar amb un 8,9% de share i 272.000 espectadors a la seva germana gran Antena3, amb “Broadchurch” (229.000 seguidors i un 8,5%). Entre les altres propostes de la resta del dia cal remarcar la bona dada de “8 al dia amb Josep Cuní”, espai que va assolir un bon 7,9% de share i 186.000 espectadors. “La Riera”, un dia més, va ser el líder de la franja de la sobretaula amb un 25,2% de share i 450.000 espectadors de mitjana. Finalment, el “TN migdia” va ser l’espai més vist del dia amb un 31,8% de quota de pantalla i 621.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 1 D’OCTUBRE:

Com hem dit, Telecinco va ser la cadena més vista a Catalunya d’aquest dimecres. Això sí, TV3 a només una dècima. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta i de Cuatro. La1 per darrera d’aquetes cadenes. Bona dada de 8tv.

  • Telecinco: 14,9%
  • TV3: 14,8%
  • Antena3: 10,6%
  • La Sexta: 6,7%
  • Cuatro: 5,5%
  • La1: 5,3%
  • 8tv: 4,8%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: