TV3 lidera el prime time de diumenge

EL “30 MINUTS” I “EL CONVIDAT” LIDEREN EL PRIME TIME. ANTENA3, EL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

Ada Colau va ser la protagonista de l’entrega de “El Convidat” d’ahir.

TV3 continua liderant el prime time de diumenge. “La nostra” té un bon binomi de programes que funciona amb el “30 minuts” i “El convidat”. El veterà espai de reportatges va liderar amb 675.000 espectadors de mitjana i un 19,4% de quota de pantalla. Posteriorment, TV3 va continuar amb aquest lideratge gràcies a les bones dades que va aconseguir “El Convidat”. L’entrega d’ahir amb Ada Colau va assolir 545.000 seguidors i un 17,8% de share i va ser a més, un dels temes més comentats a les xarxes socials. Paral·lelament, la pel·lícula “Torrente 3, El Protector” a Antena3 va ser l’alternativa a la pública catalana amb 517.000 espectadors i un 16,8% de quota de pantalla. Per la seva banda, el debat de “GH” va quedar-se enrere amb 349.000 seguidors i un 15,8% de quota de pantalla. Finalment, la cursa en directe del GP de Suzuka de F1 va assolir un 27,2% de quota de pantalla i 92.000 espectadors a TV3. Cal destacar també, les bones dades de la primera gala de l’“Oh Happy Day” d’enguany amb amb un 16,8% de share i 426.000 espectadors. El talent de corals continua liderant les nits de dissabte.

AUDIÈNCIES 5 D’OCTUBRE:

Antena3 continua liderant els caps de setmana. Telecinco s’imposa amb un dècima a TV3. Cuatro amb molt bones dades per davant de La1 i de La Sexta. La2 per davant de 8tv.

  • Antena3: 14%
  • Telecinco: 12,1%
  • TV3: 12%
  • Cuatro: 7,7%
  • La1: 6,6%
  • La Sexta: 3,9%
  • La2: 2,6%
  • 8tv: 2%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: