“Crackòvia” torna amb força a les nits de dilluns

L’ESPAI DE MINORIA ABSOLUTA VA ESTRENAR TEMPORADA AMB UN FORMAT RENOVAT. TV3, LÍDER DEL DIA.

quinatele.com

“Crackòvia” va tornar a les nits de dilluns amb un format completament nou.

“Crackòvia” va tornar amb força a les nits de dilluns. L’espai produït per la productora “Minoria Absoluta” va estrenar un nou format davant de 613.000 espectadors de mitjana i d’un 18,4% de la quota de pantalla. Tot i algunes crítiques a les xarxes socials, l’espai de TV3 va liderar la primera part del prime time per davant de la resta d’opcions. Posteriorment, la pública catalana va continuar amb el lideratge de la nit amb el segon capítol de “El crac”. La sèrie de Joel Joan, tot i abaixar les dades de al setmana passada, va liderar la segona part de la franja amb 541.000 espectadors i un 16,9% de share i es va imposar a “El Chiringuito de Pepe”. La ficció de Mediaset va assolir ahir 400.000 seguidors i un 15% de quota de pantalla. El podi de la nit el completa el talent culinari d’Antena3 “Top Chef”. El programa conduït per Alberto Chicote va superar el share de Telecinco amb un 15,4% però va reunir menys espectadors de mitjana com a conseqüència de la seva major durada: 379.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 6 D’OCTUBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco. Antena3 a una dècima del canal de Mediaset. Cuatro s’imposa per la mínima a La Sexta i a La1. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual. La2 per davant de Discovery Max, ahir, la temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 15,3%
 • Telecinco: 12,4%
 • Antena 3: 12,3%
 • Cuatro: 6,5%
 • La Sexta: 6,4%
 • La 1: 6,3%
 • 8TV: 5,5%
 • La 2: 2,8%
 • Discovery Max: 2,6%
 • Divinity: 2,6%

AUDIÈNCIES OCTUBRE (provisionals):

A un dia per tancar la primera setmana d’octubre, TV3 és la cadena més vista a casa nostra per davant de Telecinco i d’Antena3. La1, Cuatro i La Sexta només separades per dues dècimes.

 • TV3: 13,8%
 • Telecinco: 12,7%
 • Antena3: 12,3%
 • La1: 6,2%
 • Cuatro: 6,1%
 • La Sexta: 6%
 • 8tv: 4%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: