TV3, la cadena més vista de dimecres

LA PÚBLICA CATALANA VA ASSOLIR EL LIDERATGE DE LA PRIMERA PART DEL PRIME TIME I DEL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

“300”, l’espai conduït per Antoni Tortajada, va ser l’espai més vist de la franja del prime time de dimecres.

Bones dades per a TV3 al prime time de dimecres. “La nostra” va liderar la franja amb una nova entrega de la sèrie històrica “300”. L’espai conduït pel periodista Antoni Tortajada va assolir un bon 16,9% de quota de pantalla i 535.000 espectadors de mitjana, dades molt semblants a les de la setmana passada. Posteriorment però, TV3 va perdre el lideratge amb l’emissió de l’“APM?”. El veterà programa de zàpping no funciona a la segona part de la franja i ahir novament, va assolir un dels seus pitjors resultats: 8% de share i 211.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, “Pequeños Gigantes” va tornar a destacar a la nit de dimecres amb un 15,1% de share i 290.000 espectadors de mitjana, superant la proposta d’Antena3 amb un nou episodi de “Broadchurch”. La ficció emesa per Atresmedia va reunir 238.000 espectadors i un 8,6% de quota de pantalla. Entre les altres propostes del dia, cal destacar el bon paper de “8 al dia amb Josep Cuní”. L’espai de 8tv va registrar un bon 9,7% de quota de pantalla i 232.000 espectadors. Per la seva banda, “Arucitys” va reunir 116.000 seguidors i un 6,8% de share. Un dia més, “La Riera” va monopolitzar la sobretaula catalana amb un 25,5% de share i 446.000 espectadors de mitjana. Finalment, el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia a Catalunya amb 563.000 espectadors i un 19,7% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 8 D’OCTUBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta es va imposar contundentment a Cuatro i a La1. 8tv amb bones dades.

 • TV3: 14%
 • Telecinco: 13,1%
 • Antena3: 11,3%
 • La Sexta: 8,1%
 • Cuatro: 6,8%
 • La1: 6,4%
 • 8tv: 5,7%

AUDIÈNCIES OCTUBRE (provisionals):

TV3 continua liderant proviosnalment el mes d’octubre per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta s’imposa a La1 i a Cuatro. 8tv millora la seva mitjana gràcies a les dades que va assolir ahir dimecres.

 • TV3: 13,7%
 • Telecinco: 12,8%
 • Antena3: 12,1%
 • La Sexta: 6,7%
 • La1: 6,3%
 • Cuatro: 6,2%
 • 8tv: 4,3%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: