Telecinco torna a liderar el prime time de dimecres

EL TALENT INFANTIL “PEQUEÑOS GIGANTES”, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME. TV3 EN SEGON LLOC.

quinatele.com

“Pequeños gigantes” va tornar a ser l’espai més vist del prime time d’ahir dimecres.

El talent de Telecinco “Pequeños gigantes” va ser l’opció més seguida del prime time per davant de TV3. L’espai de Mediaset va liderar tota la franja amb un 17% de quota de pantalla i 339.000 espectadors de mitjana. Anteriorment, la sèrie històrica “300” de la pública catalana va assolir un 15,6% de share i 482.000 espectadors a l’acces prime time. Aquestes dades les hem de valorar tenint en compte la major durada de l’espai de Telecinco, programa amb una emissió de més de 2 hores. A la segona part de la franja, l’“APM?” va tornar a caure per sota dels deu punts de share (9,2%) i reunint 254.000 seguidors de mitjana, lluny de les seves millors dades. Amb unes dades molt semblants, la sèrie “Bones” va tornar a situar-se entre les opcions més seguides de la franja amb un 9,3% de quota i 280.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, el partit de la Champions que va oferir ahir Canal + entre el Liverpool i el R. Madrid, va reunir 110.000 seguidors i un 3,7% de la quota de pantalla. Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” va tornar a ser l’emissió més vista de la sobretaula amb un 24,5% de quota de pantalla i 440.000 espectadors de mitjana. Finalment, també ens hem de fer ressó d’una tendència que s’ha anat produint darrerament: “El programa de AR” guanya a “Els matins” i molts dies ja és el matinal més vist a Catalunya. L’espai de Telecinco va assolir ahir 116.000 espectadors de mitjana i un 21,6% de share. Per la seva banda, “Els matins” només va poder assolir un 16,4% de quota de pantalla i 93.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 22 D’OCTUBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia gràcies els seus informatius i a La Riera. Telecinco a poca distància. Antena3 en tercer lloc per davant de La Sexta. Cuatro i La1 empatades. 8tv a només dues dècimes de la cadena de Mediaset i l’ens públic estatal.

  • TV3: 15,3%
  • Telecinco: 14,6%
  • Antena3: 9,4%
  • La Sexta: 7,1%
  • La1: 5,4%
  • Cuatro: 5,4%
  • 8tv: 5,2%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: