“Salvados” continua arrasant a les nits de diumenge

EL PROGRAMA DE LA SEXTA, EL MÉS VIST DEL DIA A CATALUNYA. RÈCORD HISTÒRIC A LA RESTA DE L’ESTAT.

quinatele.com

“Salvados” va tornar a ser el programa més vist de diumenge a Catalunya. L’espai va visitar l’Ecuador amb Pablo Iglesias, líder de “Podemos”.

Per segon diumenge consecutiu, “Salvados” va ser l’emissió més vista a Catalunya per davant de la resta d’opcions de la nit. L’espai conduït per Jordi Èvole va oferir una entrevista amb Pablo Iglesias, líder de “Podemos” davant de 733.000 espectadors i un 21,5% de la quota de pantalla. Pel que fa a la resta de l’Estat, el programa de La Sexta va aconseguir el seu rècord històric amb un 23,8% de share i 4.942.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, TV3 va situar “El Convidat” a la segona posició de la nit amb l’entrega dedicada a Sor Lucía Caram. El capítol d’ahir a la nit va reunir 521.000 espectadors de mitjana i un 18,7% de la quota de pantalla. Abans però, TV3 ja havia assolit bones dades amb el “30 minuts”. “La Catalunya Russa” va aconseguir 513.000 espectadors i un 15,3% de share, unes dades similars a les de Telecinco amb “Gran hermano: El debate”. El programa de Mediaset va reunir 316.000 espectadors i un 16% de quota de pantalla durant les quasi tres hores d’emissió. Cal fer-nos ressó de les bones dades de l’“APM? Extra” a la sobretaula, només superat pel “Multicine d’Antena3” amb 308.000 seguidors i un 15,7% de share, dades molt diferents de les que aconsegueix entre setmana, a la segona part del prime time.

AUDIÈNCIES 26 D’OCTUBRE:

TV3 va trencar la tendència habitual dels caps de setmana i ahir es va imposar a Telecinco i a Antena3, sovint, la més vista a Catalunya a finals de setmana. La1 s’imposa a Cuatro i a La sexta. FDF la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 12%
  • Telecinco: 11,3%
  • Antena 3: 10,7%
  • La 1: 8,1%
  • Cuatro: 6,3%
  • La Sexta: 5,9%
  • FDF: 4,7%
  • Discovery Max: 3,5%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: