Antena3 s’imposa en un prime time repartit

ANTENA3 S’IMPOSA A LA FRANJA DEL PRIME TIME. TV3 S’IMPOSA AL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

La sèrie d’Antena3, “Velvet”, va ser el més vist del prime time.

La sèrie “Velvet” d’Antena3 va ser el més vist de la franja del prime time d’ahir dimarts. La ficció d’Atresmedia va reunir 379.000 espectadors de mitjana i un 15,3% de quota de pantalla, fet que li va donar el lideratge de la nit. En segon lloc hi trobem “Adán y Eva” de Cuatro. Sorprenentment, la cadena de Telecinco va assolir la segona posició de la nit amb un 13,8% de share i 373.000 espectadors de mitjana, dades molt semblants a les que va aconseguir la setmana passada. Gràcies a aquests registres, Cuatro va aconseguir imposar-se a la seva “germana gran”, Telecinco. La principal cadena de Mediaset va quedar-se enrere amb l’estrena de la minisèrie “El Rey”. La ficció va aconseguir un 10% de quota de pantalla i 261.000 seguidors, dades inferiors a les del “Sense Ficció” d’ahir. El veterà programa de TV3 va aconseguir 315.000 espectadors i un 10,2% de quota de pantalla, tres dècimes per sota de la pel·lícula de La1 “La sombra de la traición”, (10,5% de share) però amb menys espectadors de mitjana com a conseqüència de la seva major durada, 279.000. Pel que fa a la resta de les franges del dia, cal destacar la bona dada de “8 al dia” de 8tv amb 235.000 espectadors i un 9,6% de quota de pantalla. “La Riera”, un dia més, rei de la sobretaula amb un 25,5% de share i 470.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 28 D’OCTUBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. Cuatro s’imposa a La1 i a La Sexta. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual.

  • TV3: 14,2%
  • Telecinco: 12,6%
  • Antena3: 12%
  • Cuatro: 7,4%
  • La1: 7,1%
  • La Sexta: 7,1%
  • 8tv: 5,2%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: