“Salvados”, líder d’un prime time repartit

ANTENA3, LA CADENA MÉS VISTA. TV3 CAU FINS LA QUARTA POSICIÓ DEL DIA.

quinatele.com

“Salvados” va viatjar a Dinamarca per a il·lustrar les deferències que hi ha entre el país nòrdic i Espanya.

“Salvados” va tornar a ser, per tercera setmana consecutiva, l’espai més vist del prime time de diumenge. El programa de La Sexta però, va liderar la franja sense la contundència de les setmanes anteriors: 498.000 espectadors de mitjana i un 14,8% de quota de pantalla. En segona posició hi trobem la transmissió de la F1 que va oferir TV3. La cursa del GP d’Austin va reunir 422.000 seguidors de mitjana i un 12,9% de share (per un 8,8% i 288.000 espectadors a Antena3), un punt per davant de “Viajando con Chester”. L’espai conduït per Risto Mejide va millorar notablement els resultats de la setmana passada amb un 11,9% de quota i 388.000 espectadors de mitjana. Cal destacar també, les bones dades del debat de “GH” a Telecinco amb un 15,3% de share i 299.000 espectadors de mitjana durant les quasi tres hores de durada. Pel que fa a la resta del dia, cal destacar la bona acollida de l‘”APM? Extra” a la sobretaula. El veterà espai de zàpping funciona molt millors els caps de setmana que entre setmana i ahir va reunir 333.000 espectadors de mitjana i un 16,2% de share, només superat per la pel·lícula d’Antena3. Precisament, la cadena d’Atresmedia va ser l’opció més vista d’ahir diumenge. TV3 va caure fins a la quarta posició, per darrere de Telecinco i de Cuatro. FdF per davant de La Sexta.

AUDIÈNCIA 2 DE NOVEMBRE:

Cal destacar la discreta dada de La Sexta, ahir per darrere de FdF, temàtica més vista a Catalunya. TV3 amb mals resultats i en quarta posició.

  • Antena 3: 11,1%
  • Cuatro: 9,4%
  • Telecinco: 9,2%
  • TV3: 8,9%
  • La1: 7,5%
  • FdF: 5,5%
  • La Sexta: 5,4%
  • Neox: 3,2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: