TV3, líder a Catalunya per segon mes consecutiu

LA PÚBLICA CATALANA INCREMENTA EL SEU LIDERATGE RESPECTE EL MES PASSAT. TELECINCO EN SEGON LLOC.

quinatele.com

TV3 ha estat la cadena més vista d’octubre.

Per segon mes consecutiu, TV3 ha estat la cadena més vista a Catalunya. “La nostra” ha incrementat les dades que va assolir el passat mes de setembre i ha tancat el mes d’octubre amb un 14,2% de quota de pantalla. El segon lloc del ranquing se l’ha endut Telecinco amb un 12,4% de share, amb un cert avantatge amb Antena3. La cadena d’Atresmedia no ha pogut conservar la segona posició assolida el mes passat i a l’octubre ha registrat un 11,5% de quota. Per la seva banda, La1 continua per davant de La Sexta i de Cuatro però amb molt poca distància de les privades. L’ens públic estatal segueix en hores baixes a Catalunya i a l’octubre no ha pogut passar del 7% de share. Pel que fa a La Sexta, la cadena d’Atresmedia ha assolit un 6,6% de share, quatre dècimes per sobre de Cuatro. Cal destacar també, les bones dades de 8tv. La cadena privada propietat dle Grup Godó ha igualat el seu rècord històric amb un bon 4,4% de quota de pantalla. Els “Telenotícies”, el partit del Barça contra l’Ajax, el “Polònia” i el “30 minuts”, els espais més vistos a Catalunya aquest mes d’octubre.

AUDIÈNCIES OCTUBRE (final):

  • TV3: 14,2%
  • Telecinco: 12,4%
  • Antena3: 11,5%
  • La1: 7%
  • La Sexta: 6,6%
  • Cuatro: 6,2%
  • 8tv: 4,4%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: