TV3 perd el prime time de dilluns

UNA SETMANA MÉS, LA PÚBLICA CATALANA NO POT LLUITAR PEL LIDERATGE DE LA FRANJA.

quinatele.com

El “talent” culinari d’Antena3 va ser l’espai més vist del prime time de dilluns.

Les coses han canviat. Si a les darreres temporades semblava impossible, actualment és un fet; TV3 ha perdut el lideratge del prime time de dilluns. Ahir novament, “la nostra” va veure com “Top Chef” es convertia en l’espai més vist amb un bon 16,3% de quota de pantalla i 395.000 espectadors de mtitjana. Per darrere, Telecinco va situar la sèrie “La que se avecina”. La comèdia de Mediaset va abaixar els seus resultats respecte la setmana anterior i ahir no va poder assolir la primera posició de la nit amb un 14,9% de share i 374.000 espectadors. Per la seva banda, “Crackòvia” va iniciar l’acces prime time amb un 10,4% de quota de pantalla i 361.000 seguidors, molt lluny dels resultats que aconseguia la temporada passada. Posteriorment, TV3 tampoc va poder lluitar pel prime time amb un nou capítol de “El crac”. Tot i millorar respecte la setmana passada, la sèrie de Joel Joan va registrar 334.000 espectadors. Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” va tornar a dominar la sobretaula amb un 24,7% de quota i 485.000 espectadors de mitjana. Finalment, el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia a Catalunya amb un 20% de share i 635.000 espectadors. Gràcies a aquestes dades, TV3 va ser la cadena més vista de dilluns per darrere d’Antena3.

AUDIÈNCIES 3 DE NOVEMBRE:

Com hem dit, TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant d’Antena3 i de Telecinco. La Sexta s’imposa a Cuatro i a La1. La pública estatal molt per darrere de les principals opcions. 8tv per damunt de la seva mitjana. Divinity, la temàtica més vista del dia a Catalunya.

  • TV3: 13,7%
  • Antena 3: 12,1%
  • Telecinco: 11,6%
  • La Sexta: 8,1%
  • Cuatro: 7%
  • La1: 6,3%
  • 8TV: 5,3%
  • Divinity: 2,9%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: