L'”APM?” torna a liderar al prime time de dimecres

EL PROGRAMA DE TV3 VA TORNAR, PROVISIONALMENT, AL SEU HORARI HABITUAL. TV3, LA MÉS VISTA DE DIMECRES.

quinatele.com

L'”APM?” va tornar per un dia a la primera part del prime time.

L’“APM?” va tornar a liderar el prime time de dimecres gràcies els 400.000 espectadors de mitjana i el 12,6% de quota de pantalla que va assolir ahir. El veterà programa de zàpping va tornar a l’horari de les temporades passades com a conseqüència del canvi de programació marcada pel partit entre l’Ajax i el Barça. Tot i que no va liderar amb la contundència a les que ens té acostumats, l’“APM?” en va tenir prou per convertir-se en la primera opció de la nit per davant del resum de l’Ajax-Barça de TV3 que va oferir la pública catalana davant de 290.000 seguidors i un 9,5% del share. Abans però, l’acces prime time va estar dominat per “El Intermedio”. L’espai de La Sexta va aconseguir 360.000 espectadors i un 11,5% de share, imposant-se al seu rival, “El hormiguero” amb 313.000 espectadors i un 9,9% de quota. Igualment, també ens hem de fer ressò de l’estrena de “Killer K araoke”. L’espai de Cuatro va entrar amb força al prime time de dimecres amb 203.000 espectadors i es va convertir en trending topic mundial.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” va tornar a dominar la sobretaula amb 419.000 espectadors de mitjana i un 24,6% de quota de pantalla. Finalment, el “TN migdia” va ser l’emissió més vista de dimecres a Catalunya amb 556.000 espectadors de mitjana i un excel·lent 28,2% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 5 DE NOVEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista a Catalunya per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta, un dia més, per davant de La1 que ahir va assolir un dels pitjors resultats de la seva història. 8tv va notar l’emissió del Barça a la mateixa hora que “8 al dia”. Neox va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14,1%
  • Telecinco: 12,7%
  • Antena 3: 12,0%
  • La Sexta: 7,1%
  • La 1: 5,3%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 4,1%
  • Neox: 3,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: