Telecinco torna a liderar el prime time de dilluns

“LA QUE SE AVECINA” TORNA A LIDERAR A CATALUNYA. TV3, LA CADENA MÉS VISTA AL GLOBAL DEL DIA.

quinatele.com

“La que se avecina” va tornar a ser l’espai més vist del prime time de dilluns.

Novament, bones dades per a “La que se avecina”. La sèrie de Telecinco va ser el més vist de la franja del prime time de dilluns amb 483.000 espectadors de mitjana i un 18,7% de quota de pantalla. Amb aquests registres, la ficció de Mediaset no va tenir cap problema alhora de liderar el vespre de dilluns per davant de la resta d’opcions. “Crackòvia” a l’acces prime time, tot i millorar lleugerament respecte setmanes anteriors (394.000 seguidors i un 11,9% de share), va veure com “El Intermedio” liderava per davant seu amb 443.000 espectadors i un 13,8% de share. Posteriorment, “El crac” de TV3 tampoc va poder lluitar pel lideratge del prime time amb 297.000 seguidors i un 9,9% de quota de pantalla però es va imposar per la mínima a “Cuéntame un cuento”, la nova ficció d’Antena3 (283.000 seguidors i un 9,9%).

A la resta del dia cal destacar la bona acceptació de “La Riera” a la sobretaula. Un dia més, la sèrie de TV3 va monopolitzar la seva franja amb un 27,3% i 464.000 espectadors de mitjana. El “TN migdia” també va aconseguir molt bones dades i va ser l’espai més vist de tot el dia amb 634.000 espectadors i un 30,9% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 10 DE NOVEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. La Sexta es va imposar a Cuatro i a La1, que segueix sense remuntar a casa nostra. 8tv a dues dècimes de La1. Neox, la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16,2%
 • Telecinco: 12%
 • Antena 3: 10,2%
 • La Sexta: 7,6%
 • Cuatro: 7,5%
 • La1: 6,1%
 • 8TV: 5,9%
 • 33/Super3: 2,5%
 • Neox: 2,2%

AUDIÈNCIES NOVEMBRE (provisionals):

TV3 continua liderant amb comoditat per davant d’Antena3. Telecinco, de moment, en tercer lloc. La Sexta, per davant de Cuatro i de La1. 8tv per damunt de la seva mitjana habitual.

 • TV3: 13,1%
 • Antena3: 11,1%
 • Telecinco: 10,8%
 • La Sexta: 7,4%
 • Cuatro: 6,9%
 • La1: 6,8%
 • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: