TV3 i Antena3 es reparteixen el prime time

LA SÈRIE HISTÒRICA “300” VA TANCAR LA TEMPORADA LIDERANT PER LA MÍNIMA.

quinatele.com

“300” va ser l’espai més vist de la franja de l’acces prime time de dimecres.

La sèrie “300” de TV3 va tancar la temporada liderant per la mínima el prime time d’ahir dimecres. L’espai de producció pròpia de la televisió pública va assolir 469.000 espectadors de mitjana i un 14,2% de quota de pantalla. Paral·lelament, Antena3 va situar “Top Chef” entre els espais més vistos del prime time amb 357.000 espectadors i un 15,5% de share. És a dir, que el talent d’Atresmedia va assolir millor quota de pantalla que TV3 però amb menys espectadors de mitjana com a conseqüència de la seva major durada. Posteriorment, “la nostra” va tornar a abaixar les dades precedents amb una nova entrega de l‘”APM?”. L’espai de zàpping de TV3 no li escau la segona part del prime time i ahir no va passar dels 230.000 seguidors i el 8,2% de share. Cal destacar també, els bons registres a la franja de l’acces prime time que va assolir ahir “El Intermedio”. El programa de La Sexta aprofita la situació política actual i ahir va registrar el seu rècord a Catalunya amb 488.000 espectadors de mitjana i un 14,7% de quota. Finalment, “Killer Karaoke” de Cuatro es va estavellar i va perdre quasi deu punts de share a la seva segona edició. El gaming de Mediaset no va passar del 5% de quota i els 130.000 espectadors, una notable abaixada de registres respecte la setmana passada.

Pel que fa a la resta del dia, el “TN vespre” va tornar a ser l’espai més vist de la jornada amb 593.000 espectadors de mitjana i un 19,5% de quota de pantalla. “La Riera” novament, va ser el monopolitzador de la sobretaula amb 398.000 espectadors i un 22,1% de share. Al matí, “El programa de AR” va tornar a ser l’espai més vist el matí amb 105.000 espectadors i un 18,3% de share. “Els matins” van assolir la segona posició de la franja amb 98.000 seguidors i un 17,1% de share.

AUDIÈNCIES 12 DE NOVEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia gràcies als “TN”, “La Riera” i “300”. Telecinco en segon lloc per davant d’Antena3. Cal destacar les dades de 8tv. La privada de Catalunya va aconseguir tancar el dia per davant de La1 i de Cuatro. Divinity va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 14%
  • Telecinco: 12,8%
  • Antena 3: 12,1%
  • La Sexta: 8,6%
  • 8TV: 5,6%
  • La 1: 5,1%
  • Cuatro: 4,6%
  • Divinity: 3,4%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: