Antena i TV3 es reparteixen el prime time de diumenge

EL “30 MINUTS” ASSOLEIX UN DELS MILLORS RESULTATS DE LA TEMPORADA.

quinatele.com

La pel·lícula “Los juegos del hambre” va ser el més vist de la nit de diumenge.

Bones dades per a TV3 al prime time d’ahir diumenge. El reportatge del “30 minuts” va assolir un bon 18,2% de quota de pantalla i 635.000 espectadors de mitjana, una de les millors dades de la temporada. Tot i això, l’espai de TV3 va veure com la pel·lícula “Los juegos del hambre” d’Antena3 va aconseguir un 22,5% de share i 631.000 seguidors. És a dir, tot i que el veterà programa de reportatges de TV3 va reunir més espectadors de mitjana (com a conseqüència de la seva menor durada), el film d’Antena3 va ser més vist durant quasi bé dues hores. Posteriorment, “la nostra” va assolir unes dades força semblants a les precedents amb una nova entrega de “El convidat”. El programa d’Albert Om va visitar ahir a Josep-Lluís Carod-Rovira amb èxit: 18,1% de share i 582.000 espectadors. Per la seva banda, “Salvados” no va poder competir pel lideratge de la nit i ahir es va haver de conformar amb un 15,7% de share i 546.000 espectadors. Bones dades però insuficients per assolir la primera posició de la nit. Finalment, un altre programa de La Sexta, “El objetivo de Ana Pastor” també va assolir bons registres i va aconseguir 429.000 espectadors de mitjana i un 13,4% de quota de pantalla, la seva millor dada de la temporada amb la visita del líder de “Podemos”, Pablo Iglesias.

AUDIÈNCIES 16 DE NOVEMBRE:

Antena3 va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Cuatro, sorprentment va ser més vista que la seva “germana gran” Telecinco. La1 dues dècimes per damunt de La Sexta. FDF, la temàtica més vista de diumenge.

  • Antena 3: 14,9%
  • TV3: 11,1%
  • Cuatro: 8,3%
  • Telecinco: 8,2%
  • La 1: 7,6%
  • La Sexta: 7,4%
  • FDF: 4,7%
  • Divinity: 3,1%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: