TELECINCO, LA CADENA MÉS VISTA DE DILLUNS A CATALUNYA

TELECINCO ASSOLEIX TAMBÉ EL LIDERATGE DEL PRIME TIME.

quinatele.com

“La que se avecina” va ser l’espai més vist de dilluns a Catalunya.

La tendència s’ha confirmat i un dilluns més, Telecinco va ser la cadena més vista de la franja del prime time d’ahir. I no només això; La cadena de Mediaset va ser l’opció més vista de tot el dia. En primer lloc perquè la sèrie “La que se avecina” continua donant bons resultats a la cadena de Fuencarral i ahir va tornar a ser l’espai més vist del prime time amb 546.000 espectadors de mitjana i un 22% de quota de pantalla durant la més d’hora i mitja que va durar la ficció. Paral·lelament, TV3 va millorar els resultats de les setmanes precedents i va liderar l’acces prime time. “Crackòvia” va reunir 485.000 seguidors de mitjana i un 14,3% de share i va ser l’opció més vista de la franja per davant de “El intermedio” i “El hormiguero”. Posteriorment però, “la nostra” no va poder assolir el lideratge del prime time amb “El crac”. Tot i que la sèrie de Joel Joan també va aconseguir un dels millors resultats de la temporada, la ficció de TV3 va assolir un 13,4% de share i 406.000 seguidors, lluny però de “La que se avecina”. Finalment, entre les opcions més vistes de la nit hi trobem la sèrie d’Antena3 “Cuéntame un cuento”. La ficció d’Atresmedia no va passar del 10,2% de quota i dels 278.000 seguidors.

quinatele.com

“Crackòvia” va recuperar ahir el lideratge de l’acces prime time de dilluns.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” va arrasar a la franja de la sobretaula amb un espectacular 25,5% de share i 455.000 espectadors de mitjana. El “TN vespre” va ser l’informatiu més seguit del dia amb 539.000 espectadors i un 17,2% de share.

AUDIÈNCIES 17 DE NOVEMBRE:

Com hem dit anteriorment, Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3 i d’Antena3. Sembla doncs, que “la nostra” ha perdut l’hegemonia que tenia anteriorment a les nits de dilluns. La Sexta, un dia més, per davant de La1 i de Cuatro. 8tv per damunt de la seva mitjana. Nova va ser la cadena temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 14,5%
  • TV3: 14%
  • Antena 3: 11%
  • La Sexta: 7,2%
  • La 1: 6,5%
  • Cuatro: 6,3%
  • 8TV: 5,5%
  • Nova: 2,9%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: