Telecinco arrasa al prime time de dimarts amb “Lo imposible”

PRE SEGON DIA CONSECUTIU, LA CADENA DE MEDIASET ÉS LA MÉS VISTA A CATALUNYA.

quinatele.com

“Lo imposible” va arrasar ahir a Catalunya.

Excel·lents dades per a l’estrena de la pel·lícula “Lo imposible”. El film, produït per Telecinco va reunir 752.000 espectadors de mitjana i un espectacular 30% de quota de pantalla. Amb aquestes dades, Telecinco ho va tenir fàcil per liderar la franja del prime time amb contundència per davant de les altres opcions de la nit com la sèrie “Velvet” o el partit de la selecció espanyola de futbol. Precisament, “la roja” es va enfrontar amb Alemanya en un partit amistós que va oferir Cuatro davant de 493.000 seguidors de mitjana i del 15,7% del share. Per la seva banda, la sèrie d’Antena3 “Velvet” va ocupar la tercera posició de la nit amb 424.000 seguidors. Cal destacar també, la bona dada a la franja precedent de l’acces prime time de “El intermedio”. L’espai de La Sexta va assolir 439.000 espectadors de mitjana i un 13,3% de quota de pantalla. Finalment, TV3 no va passar del 8,7% de share i els 281.000 amb l’emissió del documental de Ventura Ponsa “Ignasi M.” dins del marc del “Sense ficció”. El reality “Adán y Eva” es va veure afectat pel futbol i ahir no va passar del 10,3% de share i els 297.000 seguidors.

Pel que fa a la resta d’opcions del dia, “La Riera” va assolir un bon 24,3% de share i 437.000 espectadors de mitjana i va dominar la sobretaula. Al matí però, TV3 novament va tornar a perdre el lideratge de la franja davant de Telecinco i “Els matins” van reunir 81.000 espectadors i un 15,5% de share per 87.000 seguidors i un 18,3% del matinal d’Ana Rosa Quintana. Definitivament doncs, TV3 ha perdut l’hegemonia que tenia a aquesta franja fa uns anys.

AUDIÈNCIES 18 DE NOVEMBRE:

Telecinco, com hem dit, va ser la cadena més vista a Catalunya per segon dia consecutiu. TV3 en segon lloc per davant d’Antena3. Cuatro amb bones dades gràcies al futbol. La Sexta també es va imposar a La1. Precisament, l’ens públic estatal amb una de les pitjors dades de la seva història a Catalunya. 8tv amb dades similars a les de la seva mitjana mensual. Divinity va ser la temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 16,4%
 • TV3: 12,3%
 • Antena 3: 11,1%
 • Cuatro: 9%
 • La Sexta: 7,5%
 • La 1: 5%
 • 8TV: 4,7%
 • Divinity: 3,2%

AUDIÈNCIES NOVEMBRE (provisionals):

 • TV3: 13%
 • Antena3: 11,5%
 • Telecinco: 11,4%
 • La Sexta: 7,5%
 • Cuatro: 7%
 • La1: 6,7%
 • 8tv: 4,3%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: