Toni Clapés torna a TV3

EL PROJECTE NO S’HA CONCRETAT FINS ARA “PER QÜESTIONS PRESSUPOSTÀRIES”.

quinatele.com

Toni Clapés torna a TV3 després de 9 anys d’absència.

Finalment, Toni Clapés tornarà a TV3. Quasi bé un any després de que “Quinatele” ho anunciés, el veterà periodista torna a la televisió pública catalana per conduir un concurs basat en un format estranger. L’espai, produït per la productora Reset TV i que ha comptat amb la col·laboració de l’agència de guionistes “12 monos”, serà una adaptació de “I love my country”, un format holandès exportat a més de 20 països d’arreu del món. L’espai es dirà “Com som” i substituirà el lloc a la graella televisiva que deixarà l’“Oh happy day” a les nits de dissabte del primer trimestre de l’any vinent. El projecte veurà la llum després de que es cancel·lés l’any passat degut a “qüestions pressupostàries”. Fins i tot, l’equip ja havia començat a fer una crida de concursants a les xarxes socials.

D’aquesta manera, Clapés torna a TV3 després de nou anys d’absència. El darrer programa que va presentar va ser “Societat Imitada”, un espai dirigit per Toni Albà i que comptava amb Clapés a la presentació. L’any passat, el periodista va rebre el Premi Nacional de Comunicació i el proper 30 de novembre rebrà el Premi Ondas a la seva trajectòria professional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: