“Polònia”, el més vist de dijous a Catalunya

TV3 VA RECUPERAR EL LIDERATGE DIARI GRÀCIES A LES BONES DADES DEL PRIME TIME.

quinatele.com

“Polònia” va ser l’opció més vista de tot el dia.

Bones dades del “Polònia” ahir dijous. La sàtira política de TV3 va reunir 579.000 espectadors i va registrar un 18% de share. A més, gràcies a aquests registres, el veterà programa de “la nostra” va ser l’espai més vist de tot el dia. Paral·lelament al “Polònia”, La1 va situar “Águila Roja” en segon lloc de la nit. La sèrie produïda per Globomedia va ser l’altra opció de la nit amb 346.000 espectadors i un 12,6% de quota de pantalla. Per la seva banda, “Gran Hermano” continua amb una audiència fidel amb 314.000 espectadors  un 17,8% de share, convertint-se en l’espai amb millor quota de pantalla de la nit. Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” continua fent història amb 428.000 espectadors de mitjana i un 24,5% de share.

AUDIÈNCIES 27 DE NOVEMBRE:

TV3 va ser l’opció més seguida del dia per davant de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La Sexta per davant de Cuatro i de La1. L’ens públic estatal segueix en caiguda lliure a Catalunya. 8tv per sobre de la seva mitjana mensual.

 • TV3: 15,2%
 • Telecinco: 13,5%
 • Antena3: 11,2%
 • La Sexta: 7,6%
 • Cuatro: 7,1%
 • La1: 6,1%
 • 8tv: 5,1%

AUDIÈNCIES NOVEMBRE (provisionals):

TV3 serà l’opció més seguida del mes gràcies a les bones dades que va aconseguir a l’inici. Caldrà veure quina cadena serà la segona opció. La Sexta s’imposa a Cuatro i a La1. La cadena pública tancarà el mes per primera vegada per darrere de La Sexta i Cuatro. 8tv amb registres habituals.

 • TV3: 13%
 • Antena3: 11,8%
 • Telecinco: 11,7%
 • La Sexta: 7,4%
 • Cuatro: 7,1%
 • La1: 6,8%
 • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: