TV3 lidera a Catalunya per tercer mes consecutiu

LA1, SUPERADA PER LA SEXTA I CUATRO A CATALUNYA.

quinatele.com

TV3 continua liderant a Catalunya però sense la contunència de fa mesos.

TV3 manté el lideratge televisiu a Catalunya per tercer mes consecutiu. “La nostra” ha tancat el mes de novembre amb un 12,8% de quota de pantalla de mitjana, 9 dècimes per damunt d’Antena3, la segona classificada. Tot i aquest lideratge, TV3 ha abaixat notablement els registres del passat mes d’octubre, moment en que va assolir un excel·lent 14,8% de mitjana. Per la seva banda, Telecinco ha assolit el tercer lloc de cadenes més vistes amb un 11,6% de share, 3 dècimes per sota d’Antena3. Cal destacar també els bons registres de La Sexta. La segona cadena d’Atresmedia ha assolit la quarta posició del rànquing per davant de Cuatro (7,1%) i de La1 (7%). La televisió pública estatal continua en caiguda lliure a Catalunya i aquest mes només ha pogut aconseguir la sisena plaça, el rècord negatiu de tota la seva història. Finalment, 8tv, tot i abaixar els seus registres, s’ha mantingut per damunt dels 4 punts d’audiència.

AUDIÈNCIES NOVEMBRE:

  • TV3: 12,8%
  • Antena3: 11,9%
  • Telecinco: 11,6%
  • La Sexta: 7,2%
  • Cuatro: 7,1%
  • La1: 7%
  • 8tv: 4,1%

 

Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: