“Salvados”, rei del prime time de diumenge

L’ESPAI DE LA SEXTA VA TORNAR A LIDERAR LA NIT DE DIUMENGE.

quinatele.com

“Salvados” va tornar a ser l’espai més vist del prime time de diumenge.

“Salvados” continua en bona forma. L’espai conduït per Jordi Èvole va assolir ahir 553.000 espectadors de mitjana i un 17,1% de quota de pantalla. Tot i i no ser un dels seus millors resultats, el programa de La Sexta va superar el mig milió d’espectadors i es va imposar clarament a la resta d’opcions de la nit. La segona posició de la franja va anar a parar al cinema d’Antena3 amb la pel·lícula “Siempre a tu lado, Hachiko”. El film va reunir 440.000 seguidors i un 14,3% de la quota de pantalla. Seguidament hi trobem una altra pel·lícula, “Desafío total”. El film que va oferir La1 va aconseguir 404.000 espectadors de mitjana i un 13,2% de share. Per la seva banda, el “30 minuts” d’ahir va assolir 378.000 espectadors i un 11,5% de quota, amb l’entrega dedicada al tancament, fa un any, de la televisió valenciana. Finalment, el “TN migdia” va ser l’espai més vist de tot el dia amb 584.000 espectadors i un 26,3% de quota de pantalla. Com és habitual, Antena3 va ser la cadena més vista del dia.

AUDIÈNCIES 30 DE NOVEMBRE:

  • Antena 3: 13,6%
  • Telecinco: 9,6%
  • TV3: 9,4%
  • La 1: 9%
  • Cuatro: 7,9%
  • La Sexta: 5,2%
  • FDF: 4,3%
  • Nova: 2,9%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: