“La que se avecina” torna a liderar les nits de dilluns

LA SÈRIE DE TELECINCO, EL MÉS VIST DE LA FRANJA. TV3, LÍDER DEL DIA.

quinatele.com

“La que se avecina” va ser l’espai més vist del prime time de dilluns a Catalunya.

“La que se avecina” continua amb bons registres a Catalunya. La ficció de Telecinco va ser l’emissió més seguida de la franja del prime time amb 453.000 espectadors de mitjana i un contundent 18% de quota de pantalla durant la hora i mitja de durada. La segona posició de la nit va recaur en el “Crackòvia”. L’espai d’entreteniment de TV3 va assolir una de les millors dades de la temporada amb 461.000 seguidors de mitjana i un 13,6% de share. Tot i aconseguir més espectadors de mitjana que la sèrie de Mediaset, hem de tenir en compte la curta durada de l’espai comparada amb la ficció de Telecinco. Posterrioment, TV3 va seguir amb bones dades gràcies a “El crac”. La sèrie de Joel Joan també va aconseguir bons resultats amb 394.000 espectadors de mitjana i un 12,5% de quota. Una altra sèrie, en aquest cas “Isabel” de La1 també va destacar entre les emissions més vistes de la nit amb 309.000 espectadors i un 10,2% de share.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” de TV3 continua dominant les sobretaules catalanes. La ficció de “la nostra” va assolir ahir un excel·lent 25,2% de share i 460.000 espectadors de mitjana. Finalment, el “TN vespre” va ser l’emissió més vista del dia amb 615.000 espectadors i un 21,4% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 1 DE DESEMBRE:

TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco i d’Antena3. Cuatro s’imposa a La1. La Sexta amb registres baixos i 8tv per damunt de la mitjana assolida el passat mes de novembre gràcies, parcialment, als 228.000 espectadors de mitjana i el 8,9% de share que va aconseguir ahir “8 al dia” amb la visita d’Esperanza Aguirre. Nova va ser la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,8%
  • Telecinco: 11,8%
  • Antena 3: 9,6%
  • Cuatro: 8%
  • La 1: 7,1%
  • La Sexta: 6,1%
  • 8TV: 5,6%
  • Nova: 3,1%
Etiquetat , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: