El Barça lidera la nit de dijous

EL PARTIT DE COPA DEL BARÇA, EL MÉS VIST DEL PRIME TIME PER DAVANT DE “TOP CHEF”.

quinatele.com

El partit de Copa del Rei del Barça va ser l’espai més vist del dia.

El futbol va ser el protagonista d’ahir dimecres. El partit de la Copa del Rei entre l’Osca i el Barça va ser l’espai més vist del prime time amb 521.000 espectadors de mitjana i un 17,1% de quota de pantalla. Tot i aquestes dades però, el partit de futbol no va ser l’espai més vist del dia ja que el “TN vespre” va superar els 564.000 espectadors i un 20,1% de share. L’alternativa al futbol va ser el talent culinari “Top Chef” d’Antena3. El programa d’Atresmedia va aconseguir 443.000 espectadors de mitjana i millor quota de pantalla que el partit del Barça amb un 18,1%. “La proposición”, la pel·lícula que va emetre Telecinco va tancar els llocs d’honor del prime time amb 324.000 seguidors i un 13,2% de share. Abans, a l’acces prime time, “El intermedio” de La Sexta va tornar a destacar amb un bon 12,1% de share i 366.000 espectadors de mitjana.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” va tornar a dominar la sobretaula amb 440.000 espectadors de mitjana i un 24,3% de quota de pantalla. “Els matins” van tornar a recuperar el lideratge matinal gràcies els 105.000 espectadors i el 20,6% de share que va assolir ahir. TV3, la cadena més vista del dia per davant d’Antena3.

AUDIÈNCIES 3 DE DESEMBRE:

 • TV3: 15,5%
 • Antena 3: 12,7%
 • Telecinco: 11,9%
 • La Sexta: 6,6%
 • La 1: 6%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 5,2%
 • Neox: 2,9%

AUDIÈNCIES DESEMBRE (provisionals):

TV3 ha començat liderant amb contundència el mes de desembre per davant de Telecinco i d’Antena3. Cuatro s’imposa per una dècima a La Sexta. La1 s’enfonsa a Catalunya. 8tv per sobre de la seva mitjana.

 • TV3: 14,8%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena3: 11,5%
 • Cuatro: 7,2%
 • La Sexta: 7,1%
 • La1: 6,7%
 • 8tv: 4,8%
Etiquetat , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: