Telecinco s’emporta el prime time de dijous

LA CADENA DE MEDIASET LIDERA EL PRIME TIME GRÀCIES A “GRAN HERMANO”.

quinatele.com

“Gran Hermano” va liderar el prime time de dijous.

“Gran Hermano” va aconseguir el que semblava impossible fa unes setmanes. El reality de Telecinco va ser el més vist del prime time per davant de TV3 gràcies els 348.000 espectadors de mitjana i l’excel·lent 19,2% de quota de pantalla que va assolir ahir. El veterà programa de Mediaset va liderar durant les més de dues hores de durada per davant del “Polònia” i de l’entrevista al cap de l’oposició, Oriol Junqueras. L’espai informatiu va reunir 555.000 espectadors de mitjana i un 16,8% de share. Pel que fa a la sàtira política de TV3, el “Polònia” es va haver de conformar amb la segona posició de la nit amb 396.000 espectadors i un 13,9% de share, una de les dades més baixes de la temporada com a conseqüència del canvi d’horari. El tercer lloc de la nit va anar a parar a La1. L’ens públic estatal reunir 361.000 espectadors i un 12,8% de la quota de pantalla amb “Águila Roja”. TV3 va ser la cadena més vista del dia per davant de Telecinco.

AUDIÈNCIES 4 DE DESEMBRE:

  • TV3: 15,4%
  • Telecinco: 13,3%
  • Antena3: 11,4%
  • La Sexta: 7,2%
  • Cuatro: 7,1%
  • La1: 7,1%
  • 8tv: 4,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: