TV3 i Antena3 es reparteixen el prime time de diumenge

TV3 VA LIDERAR LA PRIMERA PART DEL PRIME TIME I EL CINEMA D’ANTENA3, LA SEGONA.

quinatele.com

El “30 minuts” d’ahir va ser el més vist de la primera part del prime time.

Bones dades per a TV3 al prime time de diumenge. “La nostra” va liderar la primera part de la franja gràcies als bons resultats que va assolir ahir el “30 minuts”. El veterà espai de reportatges va oferir-ne un dedicat al bullying davant de 566.000 espectadors de mitjana i d’un bon 16,5% de quota de pantalla. Seguidament, TV3 va conservar bona part d’aquestes dades amb una nova entrega de “El convidat”. El programa d’Albert Om va aconseguir 504.000 seguidors i un 16,1% de share. Tot i aquestes dades, el cinema d’Antena3 va emportar-se la segona part del prime time amb la pel·lícula “El legado de Bourne”. El film va liderar amb un 17,9% de quota de pantalla però amb menys espectadors de mitjana que TV3 (476.000) com a conseqüència de la seva major durada. Per la seva banda, la pel·lícula de La1 “El mensajero” també va situar-se entre les emissions més vistes de la franja amb 435.000 espectadors i un 14,1% de share. “Planeta Calleja” a Cuatro tanca les primeres posicions amb 310.000 seguidors i un 9,1% de quota de pantalla.

quinatele.com

L'”APM? Extra” va ser el més vist de la sobretaula.

Pel que fa a la resta del dia, l’“APM Extra?” va liderar la sobretaula de diumenge amb 423.000 seguidors de mitjana i un contundent 18,6% de quota de pantalla. Finalment, cal dir que el “TN vespre” va ser l’espai més vist del dia gràcies els 729.000 espectadors i el 21,9% de quota de pantalla que va assolir ahir diumenge. Antena3, la cadena més vista del dia a casa nostra.

 

AUDIÈNCIES 25 DE GENER:

Antena3 va assolir el lideratge del dia per davant de TV3 i de Telecinco. La1 s’imposà a Cuatro i a La Sexta. FDF, la temàtica més vista del dia.

  • Antena 3: 12,2%
  • TV3: 11,7%
  • Telecinco: 10,6%
  • La 1: 8,9%
  • Cuatro: 8,8%
  • La Sexta: 5,1%
  • FDF: 4%
  • Discovery Max: 3,1%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: