“MasterChef Junior” tanca la temporada liderant a Catalunya

LA SEGONA EDICIÓ DEL “TALENT”, EL MÉS VIST DE LA NIT. TELECINCO, LÍDER DEL DIA.

quinatele.com

“Masterchef Junior” va ser l’espai més vist del prime time.

Bones notícies per a La1 de TVE ahir dimarts. La pública estatal va ser la cadena més vista de la franja del prime time gràcies a la final de la segona edició del talent culinari “Masterchef Junior”. L’espai produït per Shine Iberia va assolir 444.000 espectadors de mitjana i un bon 17,3% de quota de pantalla. La segona posició de la nit va recaure en l’estrena a Cuatro de la sèrie “The Strain”. La ficció dirigida per Guillermo del Toro va reunir 402.000 espectadors de mitjana i un 13,3% de share, unes dades molt bones per a Cuatro que va superar a la seva germana “gran”, Telecinco. Per la seva banda, “En tierra hostil” d’Antena3 continua assolint bones dades i ahir va aconseuir un 10,3% de share i 294.000 espectadors de mitjana. Finalment, cal destacar la discreta dada de TV3 amb una nova entrega del “Sense ficció”. El veterà espai de reportatges no va poder passar del 7,9% de quota de pantalla i els 264.000 espectadors.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” continua liderant les sobretaules catalanes. Ahir, amb un 20,3% de share i 381.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, “Els matins” es van imposar per la mínima a “El programa de AR”. L’espai de TV3 va assolir 110.000 espectadors de mitjana i un 18,2% de share. Ana Rosa Quintana es va haver de conformar amb 104.000 seguidors i un 18,1% de quota. Finalment, el “TN migdia” va ser l’espai més vist del dia amb 621.000 espectadors de mitjana i un 29,5% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 3 DE GENER:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia per davant de TV3. Antena3 en tercer lloc. La1, amb bones dades gràcies al prime time. Cuatro per davant de La Sexta. 8tv amb registres baixos. FdF, la temàtica més vista del dia.

  • Telecinco: 13,6%
  • TV3: 12,9%
  • Antena 3: 9,8%
  • La1: 9,8%
  • Cuatro: 8%
  • La Sexta: 6,7%
  • 8TV: 3,8%
  • FdF: 2,7%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: