“GH VIP” continua arrasant a Catalunya

EL REALITY DE TELECINCO MONOPOLITZA EL PRIME TIME DE DIJOUS.

quinatele.com

La presència de Belén Esteban a la casa de “Gran Hermano VIP” li dóna al realty excel·lents dades d’audiència.

“GH VIP” és un dels grans encerts de Telecinco de la temporada. El reality va ser l’opció més seguida del prime time d’ahir dijous amb un espectacular 24,9% de quota de pantalla i 463.000 espectadors de mitjana durant les quasi quatre hores d’emissió. Amb aquests registres, les altres opcions de la nit no van poder lluitar pel lideratge. Abans però, “Polònia” va liderar els primers minuts de la franja amb 491.000 espectadors de mitjana i un 14,8% de share. Un cop va començar el reality de Mediaset però, la sàtira política es va haver de conformar amb el segon lloc de la nit. Per la seva banda, sense gaire soroll, “Cuéntame cómo pasó” de La1 continua amb uns resultats estables. La veterana ficció de la pública estatal va aconseguir ahir 331.000 seguidors i un 11,7% de quota de pantalla. Finalment, el “.CAT” va reunir només 209.000 seguidors i un discret 7,5% de share, un dels resultats més baixos de la temporada.

Pel que fa a la resta del dia, “La Riera” continua dominant la franja de la sobretaula amb 420.000 seguidors de mitjana i un 22,4% de share. El “TN migdia” va ser novament, l’espai més vist del dia amb 520.000 seguidors de mitjana i un 26,4% de quota de pantalla. Gràcies els resultats a la franja del prime time, Telecinco va ser per segon dia consecutiu, la cadena més vista a Catalunya.

AUDIÈNCIES 12 DE FEBRER:

TV3 es va haver de conformar amb la segona posició de la dia a tres punts de Telecinco. Antena3 en tercer lloc. La Sexta es va imposar a Cuatro i a La1. 8tv amb bons registres. Nova, la temàtica més vista del dia.

 • Telecinco: 15,9%
 • TV3: 12,9%
 • Antena 3: 10,8%
 • La Sexta: 7,4%
 • Cuatro: 7,3%
 • La 1: 6,7%
 • 8TV: 5%
 • Nova: 2,7%

AUDIÈNCIES FEBRER (provisionals):

 • Telecinco: 13,4%
 • TV3: 12,8%
 • Antena3: 11%
 • Cuatro: 7,9%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 6,7%
 • 8tv: 3,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: